Принц Уилям и големият му син Джордж бяха забелязани на трибуните на мача Астън Вила - Лил в Бирмингам, като това е първа публична проява на престолонаследника, след като бе обявено, че принцеса Кейт има онкологично заболяване в края на месец март.

Наследникът на британската корона изглеждаше отпуснат и усмихнат, като бе довел на "Вила Парк" големия си десетгодишен син, който носеше шал с цветовете на английския отбор, който спечели срещу Лил с 2:1 в първия мач от четвъртфиналите на Лигата на конференциите.

Prince William and Prince George 🥹😍 pic.twitter.com/BdC8fs9hBt

— anna (@tokkianami) April 11, 2024

Принцеса Кейт, която е много популярна, разкри в края на март във видео, че се бори с рак, без да уточни естеството му, както и че е започнала химиотерапия, като призна, че това е "огромен шок".

В края на миналия месец семейството и децата им не взема участие в традиционните религиозни служби за Великден в църква Сейнт Джордж, на запад от Лондон.

Според британската агенция PA принцът на Уелс е трябвало да се върне към публичните си задължения след ваканцията за Великден и завръщането на децата им Джордж, Шарлот и Луис на училище.  

Последвайте каналите ни в: