Вратарят на Черно море - Иван Дюлгеров говори пред "Дарик" преди предстоящия мач с Левски на "Тича" във Варна. Националният страж посочи силните страни на "сините". Той коментира и бъдещето си, като подчерта, че ще разговаря по тази тема с ръководство след края на сезона.

"Отборът играе добре в защита. Вече сме си напаснали. Има една добра спойка между целия отбор. Още сезонът не е приключил. Гледаме само напред и се стремим към най-доброто. Може би това е един от най-силните ми сезони до момента. Трябва да подобря още играта с крака. Това е ключът, за да израсна още повече. Работим на тренировки върху това.

Психологически мисля, че сме по-стабилни от Левски. Това е едно от предимствата ни и второ, че ще играем на нашия стадион, където нямаме загуба през този сезон. Силните страни на Левски са във фаза атака. Имат много класни футболисти. Трябва да бъдем внимателни.

В атака всичките футболисти на Левски са чужденци. Рикардиньо, Лима, Марин Петков са страхотни футболисти. Те създават всеки мач проблеми на всеки вратар и на всяка защита. Не познавам Иван Андонов лично. Гледах мача с ЦСКА. Момчето изигра доста добър мач. Бих го посъветвал да играе с по-голямо самочувствие. Видях много позитиви в играта му. Всички знаем, че без грешки няма растеж.

И трите отбора (ЦСКА, Локо Пловдив и Левски) са много добри. Така си направихме нещата, че да ни бъде трудно. Можеше да си решим вече класирането с мача в Пловдив. Много близки точки сме. Всеки може да се намеси в борбата за второто място. Разбира се, че имаме състав за Европа. Имаме доста опитни футболисти. Димов, Живко Атанасов са опитни, играли са в Европа и в големи клубове. Мисля, че отборът е готов за това ново предизвикателство да играе в Европа. Единствената цел на отбора е да сме там.

На първо място е да изпълним целта в Черно море, да се класираме колкото се може по- напред в класирането. По възможност да сме втори, защото Лудогорец е първи. След сезона ще седна да го мисля с ръководството как ще ми се развие кариерата".

Последвайте каналите ни в: