Байерн (Мюнхен) далеч не е за подценяване при визитата си на Арсенал в първата среща от четвъртфиналите в Шампионската лига, смята новият шеф в клуба Макс Еберл, който се води член на Борда на по спортните въпроси.

През уикенда баварците записаха срамна загуба с 2:3 от новака Хайденхайм и най-вероятно карат последната си седмица като шампиони на Бундеслигата от над десетилетие.

“Точно сега не сме най-уверените, но отиваме в Лондон за победа - продължи директорът. - Показвали сме високо ниво много пъти през сезона, но на етапи. Липсва ни стабилността. Но имаме класата и опита, особено в мачове като тези. Това ни вдъхва увереност”.

“Вече загърбихме случилото се срещу Хайденхайм. Важно е да напомним, че в Байерн винаги мислим върху това, което предстои. Нужно е в Англия да превключим на онзи “боен режим”, за който треньорът Томас Тухел говореше на футболистите наскоро. Досега винаги сме се представяли силно в ШЛ. Очаква ни сериозно препятствие в лицето на Арсенал, но всичко е възможно, защото това е различен от Бундеслигата турнир”, добави Еберл.

Последвайте каналите ни в: