Наставникът на Славия Златомир Загорчич направи загадъчно изказване след днешното нулево равенство срещу Пирин. И както в предишния двубой срещу Левски, "белите" отново изпуснаха положения, което им попречи да вземат трите точки. Загорчич каза, че има отговор защо липсват победите, но не е за медиите. Също така той допълни, че големият въпрос е в чии ръце е Славия.

"Отговор имам, само не е за медиите. Загубихме много точки, където бяхме по-силни от противника. Просто изпускаме положения. Днес имахме концентрация и аграесия. Така беше и срещу Левски през второто полувреме. Явно нещо от горе не ни даде.

Тони Тасев ще отсъства месец. Ще ни липсва много. Дени Александров вече три месеца не е играл и тренирал. Мислим позитивно и гледаме напред.

Ще се опитаме да направим всичко възможно да се класираме в четворката. Да спечелим всички мачове до края на редовния сезон и да сме в четворката.

Големият въпрос е в чии ръце сме. Ще направим всичко възможно. Ако успеем - ще е добре, ако не успеем - ще видим какво ще правим", завърши Загорчич.

Последвайте каналите ни в: