Вратарят Мануел Нойер все още отсъства поради контузия, а отборът на Байерн (Мюнхен) поднови тренировки след домакинско поражение с 0:2 от Борусия (Дортмунд), което на практика сложи край на надеждите им за 12-а поредна титла.

38-годишният германец получи травма на аддукторите преди две седмици, която го принуди да пропусне победите на Германия срещу Франция и Нидерландия, включително и мача с Дортмунд в събота, където негов заместник беше Свен Улрайх.

На "баварците" предстоят визити на Хайденхайм в Бундеслигата и следващия четвъртък на Арсенал за първи четвъртфинален сблъсък от Шампионската лига. Все още е неясно дали Нойер ще бъде възстановен за мача в Хофенхайм, но Байерн със сигурност ще го очакват за двубоя в Лондон. Стражът тренира индивидуално миналата седмица.

Полузащитникът Александър Павлович и Рафаел Герейро се включиха в тренировката днес след боледуване и контузия.

Загубата от Борусия прати Байерн на 13 точки зад лидера Байер (Леверкузен) при оставащи седем мача до края на кампанията в Бундеслигата. Шампионската лига остава единствен шанс за "баварците" да не запишат първи сезон от 2012 година насам без трофей.

Последвайте каналите ни в: