Наставникът на Арда Николай Киров обяви, че неговият отбор е бил надигран от състава на Етър и заслужено е загубил срещата с 1:2.

"По никакъв начин не заслужавахме да спечелим. Като агресия поздравявам домакините, заслужено спечелиха. Състезателите се подведоха по емоциите и тръгнаха да решават нещата ва банк при 30 оставащи секунди. Стигаме до наказателното поле, но там не се случва абсолютно нищо.

Футболът е напрежение. Който не може да се справия с това напрежение, проблемът е в него. Трябва по-голямо спокойстви в играта с топка. Там виждам необяснимо за мен напрежение.

Сега се налага да влизат футболисти с по-малко минути, но те трябва да се доказват, а не да се оправдаваме, че има липси. Арда трябва да се подобрява, а не да търси класиране. Аз не го виждам това подобрение. Трябва да играят с по-голямо самочувствие при граденето на атаките. Определено трябва да се търси подобряване на играта", каза Киров след драматичното поражение в Търново след победен гол на "болярите" в заключителните секунди на двубоя.

Последвайте каналите ни в: