Димитър Каров може да стане вторият български волейболист приет след Димитър Златанов в Залата на славата (IVHF) в Холиоук, Масачузетс (САЩ). Легендата на българския волейбол Димитър Каров е сред номинираните за випуск 2024!

"Мечтали ли сте някога да изберете член на Залата на славата? Вашата възможност дойде! Международната волейболна зала на славата представи своите кандидати за въвеждането през 2024 година, а обществеността е поканена да гласува в Гласуването на феновете, представено от Мизуно, до 14 април 2024 година", се казва в съобщението на Международната волейболна зала на славата.

Феновете могат да гласуват ежедневно за толкова номинирани, колкото смятат, че заслужават, и се насърчават да споделят информацията със своите мрежи, за да подчертаят любимите си номинирани. Първите шест селекции от фенския вот ще получат допълнително гласуване на официалното гласуване, от което Международната селекционна комисия на IVHF (съставена от всички живи участници) избира престижния Випуск 2024 на Международна волейболна зала на славата.

"Участието на феновете в процеса на номиниране и подбор винаги е било важно. Гласуването на феновете е вашият шанс да гласувате и да агитирате за любимите си играчи, треньори и сътрудници, за да им дадете възможност да бъдат признати заедно с легенди, които вече са избрани. Каним всички фенове на волейбола да се включат и да подкрепят гласуването на феновете на IVHF", отбеляза Джордж Мълри, изпълнителен директор на IVHF.

Освен Димитър Каров в категорията "Мъже волейболисти" са номинирани Иван Милкович (Сърбия), Раул Кирога (Аржентина), Андреа Дзордзи (Италия) и Филип Блейн (Франция).

Може да гласувате за Димитър Каров да влезе в Залата на славата ТУК!

Последвайте каналите ни в: