Бившият нападател на националния отбор Валери Божинов, който стана рекламно лице на Samsung Experience Store, грейна по телевизионните екраните с видео клип, който представя неговата същност. В новото си амплоа Божигол не изневерил на майтапчийския си и весел стил по време на записа на рекламата на дигиталния магазин и заредил с добро настроение екипа, който снимал клипа с негово участие в столичен мол.

View this post on Instagram

A post shared by Valeri Bojinov (@valeribojinov86)

З8-годишният бивш футболист на Ювентус, Манчестър (Сити) Фиорентина, Парма, Спортинг (Лисабон) и Левски e демонстрирал висок професионализъм и изненадал всички с желанието всичко да бъде изпипано до последен детайл, като снимките са продължили до 04:00 сутринта, споделят от компанията.

Изпълнителният директор на веригата Samsung Experience Store - Виолета Сталийски наскоро обяви:”Развълнувани сме, че Валери Божинов се присъедини към нашето Samsung семейство. Неговата отдаденост на бранда и харизматичното му присъствие го правят перфектния посланик за нашите магазини

“За мен бе чест да стана лице на Samsung Experience Store. Винаги съм бил поддръжник на Samsung и това партньорство ми позволява да споделя тази страст със света, новото и модерното. Нямам търпение да покажа невероятните продукти и услуги, които магазините на Samsung предлагат. Както съм казвал и преди – класата е вечна! За мен беше истински удоволствие да науча нови неща и да работя с такъв професионален екип. Надявам се, че клипът ще се хареса на хората и ще последват други още по-хубави”, сподели Божинов.

Последвайте каналите ни в: