Първата ракета на България Виктория Томова влезе в ролята на модел. Тя позира пред обектива на Радка Лайтмериц, изградила си репутацията на един от най-талантливите спортни фотографи. През последните години родената в Прага Лайтмериц засне фотосесии с някои от най-големите звезди на корта и има корици за най-прочутите модни списания като Vogue, Harper’s Bazaar, Еlle и други.

Пред нейния обектив са заставали Роджър Федерер, Томаш Бердих, Стефанос Циципас и приятелката му Паола Бадоса, Петра Квитова, Барбора Стрицова, Джесика Пегула, Бетани Матек-Сандс, Анастасия Потапова и много други. А сега и Виктория Томова.

"От единствената и неповторима Радка Лайтмериц", написа Томова в Инстаграм.

View this post on Instagram

A post shared by 𝐕𝐢𝐤𝐭𝐨𝐫𝐢𝐲𝐚 𝐓𝐨𝐦𝐨𝐯𝐚 (@viktoriyatomova)

През тази седмица 29-годишната софиянка се завърна на корта, спечелвайки първия си мач на клей за сезона. В понеделник тя се класира за втория кръг на WTA 500 турнира в Чарлтън (САЩ) с награден фонд 922 573 долара след победа над Маяр Шериф (Египет) с 6:4, 3:6, 6:2 за 2:36 часа.

Очевидно контузията й в кръста вече е напълно отшумяла. Както е известно, заради мускулен спазъм Вики не можа да завърши мача си срещу Каролин Гарсия във втория кръг на “Маями Оупън”, а след това бе принудена да откаже участие на WTA 125 турнира в Сан Луис Потоси (Мексико).

Последвайте каналите ни в: