Крилото на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд е отказал предложение да премине в Ювентус след края на сезона. Както е известно, в момента той е под наем в състава на Хетафе, където прави доста силни игри и това привлече вниманието на много европейски грандове, като един от тях е "старата госпожа". По всичко личи обаче, че англичанинът няма да потегли в посока Торино, твърди "Ла Република".

Ювентус открито заяви интереса си към Гирйнууд и в Манчестър Юнайтед обмисляха вариант да го използват като разменна монета в преговорите за Глейсон Бремер, който пък е желан от "червените дяволи". Крилото обаче категорично е дал да се разбере, че не е съгласен на подобно нещо и предпочита да потърси други опции за продължаване на кариерата си.

Интерес към Грийнууд има и от страна на Барселона и Атлетико Мадрид. Хетафе също иска да го задържи в редиците си, но това ще е доста трудна задача, имайки предвид големия интерес и високата цена на англичанина. Все още не е отпаднала напълно и възможността за завръщане на 22-годишния играч на "Олд Трафорд", макар там настоенията към него да не са особено ласкави, въпреки свалените обвинения към него за побой над приятелката му.

Иначе откакто премина в състава на Хетафе Грийнууд се представя отлично, като има на сметката си 8 гола и 5 асистенции в 28 изиграни мача до момента. Това е и една от причините за силното представяне на отбора през сезона, като той все още е в борбата за Европа, като има 38 точки и заема 11-ото място в Ла Лига.

Последвайте каналите ни в: