Христо Крушарски

Волейболистите на ПСК Локомотив (Пловдив) излязоха с открито писмо до собственика на футболния клуб Христо Крушарски, който е и главен спонсор на волейболния тим:

„Уважаеми г-н Крушарски,

решихме от името на волейболния отбор да изпратим официално писмо до Вас и същевременно да информираме и медиите за нашия проблем, тъй като търпението ни се изчерпа. Проявихме разбиране към забавянето на заплатите ни поради пандемичната обстановка и затрудненията в бизнеса в цял свят. На няколко пъти получавахме уверения, че ще започне постепенното изплащане на натрупаните задължения към състезателите на „Локомотив“, но това така и не се случи.

Последните траншове бяха преди мача с „Нефтохимик 2010“ на 24 февруари тази година и оттогава очакваме някаква реакция в посока на изчистването им.

Вече близо 4 месеца обаче нямаме информация какво се случва, сега надеждата ни е, че ще получим поне становище от Ваша страна.“

С уважение:

Добромир Димитров, Тодор Вълчев, Мартин Иванов, Костадин Гаджанов, Венцислав Георгиев, Евгени Григоров, Васил Атанасов, Руслан Шевцов, Петър Христосков