Наставникът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел логично не бе доволен след загубата вкъщи от Борусия (Дортмунд) с 0:2 в голямото дерби в Германия вчера.

“Много сме разочаровани от начина, по който играхме. Не усетихме отборния дух и страстта в нито една фаза на играта, които са необходими, за да печелим футболни мачове. Като цяло мачът беше средна работа и двата отбора не показаха добра игра, но ние не направихме достатъчно и ни липсваха основите на футбола. Нямахме и късмет в някои ключови моменти като положението на Хари Кейн в 26-ата минута и играта на Матс Хумелс с ръка”, заяви наставникът на баварците.

Tuchel: 'We are able to beat Arsenal even if today this is hard to believe. We have very different performances within a short period of time. Wouldn't be the first time we bounce back with a crazy good performance' [🎥 @archiert1, @ESPNFC]pic.twitter.com/qlVBRlzQSI

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) March 31, 2024

“Можем да победим Арсенал в Шампионската лига, макар че днес е трудно да се повярва в това. Имаме много различни представяния в рамките на кратък период от време. Няма да е първият път, когато се връщаме с безумно добро представяне. Вчера ни липсваше интензивност, упоритост, сериозно отношение, липсваше ни глад.

“През последните няколко седмици си мислехме, че повече няма да стигнем дотук, че ще отстъпим в такъв мач. Имахме предвид нещо съвсем различно, но просто не успяхме да го постигнем”, добави още Тухел.

Последвайте каналите ни в: