Крилото на Левски Марин Петков даде мнението си след победата на своя тим на Славия. “Сините” се наложиха с 2:0, а Петков вкара второто попадение в мача и продължи с добрата си форма.

“С оглед на мача и на това, че доста малко време имахме да се съберем, мисля, че първото полувреме стояхме много добре и изпълнявахме това, което се искаше от нас. Второто полувреме се уморихме и то се видя накрая. Радвам се, че взехме трите точки все пак.

Не мисля, че са ни изненадали, просто те играят много нападателен и директен футбол и са един от отборите, който може да победи всеки в първенството.

Всички показахме характер и искахме тази победа. В 90-ата минута всеки беше изморен, но организирахме атака и вкарахме гол.

Мисля, че нашият отбор има много лидери, не мисля, че аз съм един от тях. Давам всичко от себе си, надявам се да продължавам така и всичко да е наред.

Надявам се да се възстановим по най-добрия начин и в сряда срещу Лудогорец да изглеждаме по-свежи в края на мача. Дано да ги победим”, заяви Петков.

Последвайте каналите ни в: