Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели мнението си след загубата с 0:2 от Левски на стадион "Георги Аспарухов". Наставникът на "белите" похвали своите футболисти за представянето през второто полувреме и изрази надежда, че занапред ще вижда това лице от отбора.

"Не ни достигна това, че не си вкарахме положенията. Може да разделим мача на две полувремена. През първото полувреме Левски беше по-опасен и успя да реализира. На полувремето си говорихме с футболистите да играем без напрежение и да се раздадем максимално. Това направихме след почивката, но за съжаление не успяхме да вкараме. Много мачове загубихме по този начин.

Днес направихме грешки, които се надявам да изчистим занапред, за да се получават нещата. През второто полувреме видях страхотна агресия. На пръстите на едната ръка може да изброим минаването на центъра от отбора на Левски
. Статистиката не показва нищо - който вкара гол, той печели.



Убеждавам играчите през цялото време, че могат много повече от това, което показват. Иска ми се да го правят. След мача им казах, че така трябва да действаме във всеки един мач. Трябва да играем по 90 минути, а не само едно полувреме.



23

На нас са ни нужни точки. Това ни е приоритет - да си печелим мачовете. Не ме интересува срещу кой играем - дали това е Лудогорец, ЦСКА или Левски. Ние излизаме да печелим всеки мач.

 Дано да повторим представянето си от второто полувреме днес и срещу Пирин и мисля, че няма да имаме проблем", сподели Заги.

Последвайте каналите ни в: