Отборът на Черно море (Варна) не успя срещу Дея спорт (Бургас) и загуби с 0:3 гейма в третия решителен мач от 1/4-финалните плейофи на Efbet. Така варненци отпаднаха от борбата за титлата и завършват на 8-о място в крайното класиране. Треньорът на тима Пламен Христов заяви след мача, че с оглед на показаното, отборът му се развива и е израснал много през този сезон.

"Дея спорт ни надигра по всички елементи. Ние сме по-млад отбор, съперникът е с класа над нас. Успя да се събере и да преодолее всички проблеми. И трите гейма бяха за тях. Нямаше къде да се противопоставим. С изключение на Виктор Йосифов и Мирослав Градинаров, ние сме един млад състав, който израсна много тази година. Но все още не е на това ниво, което е нужно, за да бъде конкурентен на големите отбори. Хубавото е, че младите състезатели вървят напред."

"Изпуснахме много шансове през първия сезон, особено в къщи. Имахме проблеми и контузии. Като цяло можехме да станем седми, но не успяхме. Но с оглед на това, което показаха играчите, моето виждане е, че вървим напред. Това са млади момчета, които тепърва има накъде да се развиват."

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto