Отборите на Балкан и ЦСКА се изправят един срещу друг в отложен мач от 23-ия кръг на Националната баскетболна лига. Двубоят между двата тима започва тази вечер от 19:00 часа в зала "Арена Ботевград".

Това ще е първи мач за шампионите след раздялата им със старши треньора Небойша Кнежевич, който е подал оставка след поражението от Черноморец в понеделник. До края на сезона ботевградчани ще бъдат водени от Васил Христов, който беше помощник-треньор както на Кнежевич, така и на Петър Златанович в началото на кампанията.

Балкан заема четвъртото място във временното класиране на първенството с баланс от 15-10, докато ЦСКА е пети с актив от 13-12. Много е възможно именно тези два отбора да премерят сили на четвъртфиналите в плейофите, тъй като засега не изглежда вероятно някой от тях да промени позицията си до края на сезона.

Двата отбора изиграха два мача от началото на кампанията, като си поделиха по една победа като гост. ЦСКА нанесе първия удар с 95:86 в Ботевград, а след това "зелените" спечелиха с 88:78 в София.

Последвайте каналите ни в: