Огромна трагедия споделя футболиста на Гигант (Съединение) Здравко Жилов! В пожар в Германия той загуби едни от най-близките си хора – брат си, снаха си и двете им деца (едното на 3 год, а другото на 6 месеца). Трагедията за семейството е огромна,сега те се нуждаят от сума в размер на 18 000 евро, за да транспортират телата им до България. Трагедията се случва само няколко дни след рождения ден на футболиста.

Публикуваме призива от клуба, както и банковата сметка на Здравко. Ако имате възможност подкрепете него и семейството му в този кошмарен за тях момент!

 

Уважаеми фенове и любители на футбола,
Не веднъж всички вие сте показали вашата съпричастност.
Дойде отново време всички заедно да обединим силите си и да помогнем на един от нашите футболисти. Здравко Жилов не веднъж е доказал, че на терена оставя своето сърце и душа и се раздава до край във всеки един мач. Сега той има нужда от нашата подкрепа. На 25 март в Германия , при пожар той губи едни от най-близките си хора. Брат му, снаха му и двете им деца (едното на 3 год, а другото на 6 месеца). Трагедията за семейството е огромна,сега те се нуждаят от сума в размер на 18 000 евро, за да транспортират телата им до България.
От ръководството на ОФК“ ГИГАНТ“ гр. Съединение отправяме към всеки един от вас МОЛБА за еднократно подпомагане, според личните финансови възможност.
Дарителски кутии ще намерите в парк-кафе „ СТИВИ“, ,,Никола86”магазина за авточасти и горе при фризьорски салон на Денислав Бинев и на стадиона.
В събота 30.03.2024 г.предстои да се изиграе мач от 26 кръг, срещу отбора на ФК“Созопол“, начало 15:00 часа,който ще бъде в подкрепа на Зината.Нека обединим силите си и дадем лъч светлина в този тежък момент за семейството.