Голямата звезда на националния отбор на Франция и олимпийски шампион с “петлите” от Токио 2020 Ървин Нгапет няма да продължи кариерата си в “българския” Локомотив (Новосибирск), научи Sportal.bg.

Преди няколко дни авторитетното италианско издание La Gazzetta dello Sport написа, че Ървин Нгапет, който през този сезон играе за турския Халкбанк (Анкара) ще премине през новия сезон в Локомотив (Новосибирск), на който от 7 години старши треньор е Пламен Константинов, а през този сезон там играят националите Мартин Атанасов и Денис Карягин.

Вчера руското онлайн издание “БО Спорт” също написа, че трансферът на 33-годишния гениален френски посрещач в Локомотив е сигурен.

Истината обаче е много по-различна и публикуваното от La Gazzetta dello Sport и “БО Спорт” се оказа Fake news!

Sportal.bg потърси коментар по случая “Нгапет” от ръководството на Локомотив (Новосибирск), което винаги се е славело с много разумна финансова политика и даваща максимален шанс на млади и перспективни волейболисти израснали в школата на клуба.

“Не е вярно! Ървин Нгапет няма да играе в Локомотив (Новосибирск)”, заявиха от клуба от Новосибирск специално за Sportal.bg.

View this post on Instagram

A post shared by Halkbank Spor Kulübü (@halkbanksk)

Последвайте каналите ни в: