Защитникът на България Валентин Антов обяви след края на двубоя срещу Азербайджан в Баку, който приключи при 1:1, че той и колегите му са дали всичко от себе си за да победят, но в крайна сметка накрая и силите са им попривършили, което е улеснило противника да стигне до изравнителен гол.

"Днес изпробвах малко нови позиции, но това е решение на треньора. Явно е видял нещо, така е преценил и аз съм винаги на разположение да се опитам да помогна по най-добрия начин и давам всичко от себе си където и да съм на терена.

Определено имам малко повече опит като вътрешен халф от десен бек и честно казано не мога да дам мого точна оценка за представянето. Дадох всичко от себе си, тичах много, исках да задържим резултата. Щеше да е много добре, ако бяхме успели да победим. За жалост не успяхме, но мисля, че всеки един от отбора даде всичко от себе си.

Може би накрая ни свършиха силите на част от отбора и се дръпнахме назад, което не би трябвало да се случва. Говорихме, че трябва да продължим да се надиграваме, да не се връщаме много назад, защото така се допускат повече ситуации, но за жалост не успяхме да удържим. Напарвиха една-две хубави атаки, имаха опасни ситуации и бих казал, че ако бяхме успели да вкараме при едно-две положения, имахме хубави контраатаки, при 2:0 щеше да е съвсем различно", завърши Антов.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto