Опитният капитан на Черноломец (Попово) Беадир Беадиров остана доволен от последната победа над Доростол, която е втора за неговия тим за полусезона. Пред Sportal.bg той обобщи представянето на отбора и основния фаворит според него за първото място в групата.

"След последния ни мач срещу Доростол и трудната ни победа се уверих, че в нашата Трета лига на този етап има повече равностойни отбори, за разлика от предходните сезони. Както и очаквахме, след голямата загуба от Спартак (Варна), те се хвърлиха здраво като домакини, но в крайна сметка и с повече късмет грабнахме трите точки.

Мога да кажа, че сме един тактически много зрял отбор, който не се хвърля на сляпо, а играе мач за мач за победа. Тук, в Попово, отборите знаят, че се играе много трудно и че не идват като екскурзианти, а всяка спечелена точка е успех за противника. Реално погледнато, за мен Фратрия е основен фаворит за първото място в нашата група. Просто този отбор от самото си създаване има една финансова стабилност и се работи професионално, което ги прави основни фаворити.

Адмирации за тях и за Септември (Тервел) за добрия старт, отбор с опитни футболисти, които са ми били и съотборници през годините в различни отбори. Но пак казвам, че с оглед на конкуренцията и равностойните отбори, ще ни очакват интересни резултати до края", заяви Беадиров.

Пламен Трендафилов

Последвайте каналите ни в: