Ръководството на Лудогорец е предложило нов договор на капитана Антон Недялков.

Настоящето споразумение между двете страни изтича през лятото, а разградчани имат желание да задържат национала. Предложените финансови условия на бранителя обаче са по-ниски от досегашните, пише "Тема Спорт".

Може би една от причините за това е, че 30-годишният защитник в последните сезони е преследван от контузии и се наложи да претърпи хирургически интервенции. В момента левият бек също се възстановява от травма. За последно той бе на терена на 30 ноември миналата година. Тогава изведе тима с лентата при гостуването на Спартак Търнава (2:1) в груповата фаза на Лигата на конференциите.

След това обаче се контузи. Очакваше се той да започне зимна подготовка наравно със съотборниците си, но това не се случи. В Лудогорец не искат да го форсират, за да не се стигне до нови усложнения. Очаква се в края на следващия месец Антон да бъде готов за игра. През тази кампания той има едва 4 шампионатни мача, както и още 3 на континенталната сцена. Разградчани привлякоха Недялков през 2018 година. Те го взеха от американския Далас, където бе продаден от ЦСКА - София. Когато е здрав, националът е изключително полезен, защото освен като ляв бек, е ползван и като централен защитник. Предстои да видим дали той ще продължи споразумението си с клуба.

В събота "орлите" ще изиграят контрола срещу Стяуа. Спарингът срещу румънския втородивизионен тим, част от който е родният нападател Цветелин Чунчуков, е от 16:30 часа на "Хювефарма Арена". В същия ден, но от 9:30 часа, на стадиона ще се проведе и медицинска конференция, организирана от клуба. Събитието е подходящо и за футболни треньори, които да взимат оптимални решения за превенция на мускулни травми.