Бившият световен шампион в тежка категория Дейвид Хей заведе гаджето си Сиан Озбърн на чудно приключение в Коста Рика.

Двамата се радват на слънцето, водата и пясъка вече няколко седмици и не пестят средства за безкрайните купони. Заобиколени са от куп приятели, но я няма интимната им половинка. Вече повече от година Дейвид и Сиана имат жена до себе си, която е ту една, ту друга.

„Няма я Уна“, отбеляза наблюдателен фен под кадрите, публикувани от боксьора в Инстаграм. Ирландската певица Уна Хийли беше първата, за която официално се знае, че топли леглото на двойката. „Започнах 2023-а в комфорт, чувствам се наистина щастлива и в мир. Тази година ще е наша“, написа преди 15 месеца дамата, която вече е на 42. Малко по-късно обаче размисли и обяви, че е допуснала най-голямата грешка в живота си и се посвети на двете си деца – на 11 и 9 години.

View this post on Instagram

A post shared by David Haye (@davidhaye)

Боксьорът и моделката Сиан бързо-бързо й намериха заместничка в лицето на Мика Джова, с която всички вкупом заминаха за Коста Рика.

View this post on Instagram

A post shared by David Haye (@davidhaye)

Той показа как двамата с любимата му яздят кон на плажа, пият коктейли и танцуват, заобиколени на куп красавици по бикини. „Показва ни как живеят милионерите“, отбеляза фен на боксьора в Инстаграм, където последователите му са 549 000.

View this post on Instagram

A post shared by David Haye (@davidhaye)

Последвайте каналите ни в: