Преслав Йорданов донесе победата и трите точки за Добруджа в изключително драматичен мач от 25-ия кръг на Втора лига срещу Черноморец (Бургас). Срещата продължи близо 100 минути и беше съпроводена от много жълти и един червен картон за капитана на "акулите". Голмайсторът на Добруджа отбеляза точно попадение в 93-тата минута.

В началото на двубоя двата отбора показаха равностойна игра, като съставът на домакините беше по-близо до гола. В 10-ата минута Андриан Димитров подаде добра топка към Преслав Йорданов, но ударът му беше спасен от вратаря на Черноморец.

Отново Преслав Йорданов получи идеална възможност да открие резултата в 31-ваата минута. След нарушение срещу Андриан Димитров, голмайсторът на тима изпълни пряк свободен удар, но топката срещна стената на защитниците на Черноморец.

 

След почивката играта продължи в същото темпо. Играчите на Добруджа направиха много пропуски пред противниковата врата. В самия край на мача в наказателното поле на "акулите" стана меле, а Преслав Йорданов се оказа най-съобразителен и вкара победния гол.