Не обичам да губя, но трябва да си признаем, че днес Лудогорец бе по-добрия отбор. Нямам проблем да поемам критики за грешните си решения. Опитахме се да играем футбол срещу Лудогорец, но в този мач не бяхме на нужното ниво. Трудно ни е да приемем подобно поражение. Конте е най-добрият ни защитник и беше сложно за нас да го заменим в този мач. Това са футболистите, с които разполагаме в момента. Трябва да се подготвим добре за предстоящите мачове. Аз съм стъпил здраво на земята и знам, че трябва да продължим да работим. Искам да вярвам, че няма голяма разлика между нас и Лудогорец, но не е така. Те губят един мач на двайсе изиграни. Ние нямаме това тяхно темпо, затова менталното превъзходство при тях взе превес. Отбори като Лудогорец не трябва да играят по-специален начин за да спечелят даден мач, те просто го печелят. Трудно е да се приеме, но това е реалността. Понякога е важно да се погледнеш в огледалото и да видиш реалността, и когато го направиш да продължиш да работиш, за да се подобриш.

Чакането на визите на новите играч е нещо, с което трябва да се съобразим. На някои клубове им отнема 3 дни, на други по 3 месеца. Това са административни проблеми. Няма да седнем и да плачем, а ще работим. Благодаря на феновете и им обещавам, че в следващия мач ще сме по-добри. Брахими се завръща, Видев и Папазов показват, че имат бъдеще. Това са позитивите ни от този мач.

От първия си ден в Пловдив аз научавам за все повече легенди на Ботев Пд. Изказвам моите съболезнования към близките на Георги Попов.