Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари остана доволен от победата на своя тим над Черно море. “Заралии” осе наложиха с 2:0 над “моряците”.

“Направихме един много добър мач. Направихме много добри неща, за да победим такъв отбор като Черно море, поздравявам всички играчи, че дадохме една победа на феновете ни. Имаме много нови играчи и всяка седмица се представяме все по-добре и по-добре. Искам да видя този отбор, който играе добре и е конкурентноспособен на терена. Много съм доволен от моите играчи и от това, че феновете видяха как победихме такъв отбор като Черно море.

Бяхме по-подредени на терена. Започнахме с 11 играчи и завършихме с толкова. В предните мачове играхме с човек по-малко и това повлия на нашето представяне. Видяхте, че започваме да растем индивидуално и като колектив. Минахме трите противници, които са в челото. С един нов състав сме и търсим нашия стил на игра и това ни беше трудно да бъдем конкурентноспособни. Днес бяхме такива и спечелихме трите точки.

Искахме да намерим най-добрия начин как да използваме нашите играчи. Търсихме позициите им, как ще си напаснат. В официалните мачове можем да видим по най-добрия начин къде по-добре пасват и къде се представят. Това не можем да го видим на тренировки. Имаме още много да растем като индивидуалност и като колектив”, заяви Ачиари.

Последвайте каналите ни в: