Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана разочарован от загубата на своя тим от Берое. Варненци загубиха с 0:2 в Стара Загора и дадоха крачка назад в преследването на първото място.

“Разочароваща загуба. Идва тъкмо навреме, за да се отърсим от напрежението. Ние нямаме потенциала да станем шампиони и затова вместо да изпитваме удоволствие от това, което направихме, ние влизаме да гоним резултат. Паднахме в капана. Вкараха ни от един тъч, което не е добре. Подведохме се от тяхната игра и схема. Трябваше повече удари от далеч да имаме. От играта не мога да съм разочарован, единствено от прехода и от това, че сме прибързани и нервни. Нервността облагодетелства отборът, който се защитава. Загуба, която е неприятна, но идва навреме - да махнем тези приказки за титли. Чудесата се случват, но трудно. Дано се отърсим и си играем начина, по който искаме ние да си играем.

Някой път се получава, някой път не. Очаквах повече от смените. Индивидуално нещата, ако погледнем - владеехме инициатива, но не ни помогна това. Първият гол повлия позитивно на Берое, а на нас негативно. До края на първото полувреме бяхме нервни, което ни изигра лоша шега.

Напрежение винаги има. Няма да избягаме, другият мач е труден, надявам се да сме по-умни и да имаме повече късмет”, заяви Илиев.

Последвайте каналите ни в: