Централният защитник Атанас Чернев и голмайсторът в efbet Лига с 10 попадения до този момент Георги Николов, получиха поредните си повиквателни за младежкия национален отбор на България до 21-годишна възраст.

Двамата талантливи играчи на Ботев попадат в състава на Александър Димитров за предстоящия мач от европейските квалификации на УЕФА за младежи до 21г. срещу тима на Полша. Двубоят е на 26 март от 15:00ч. на стадион „Сласки“ в град Чорзов.

Междувременно отборът на Ботев (Пловдив) стартира подготовката си за предстоящия мач с Лудогорец. Дербито на XXIV-ия кръг на Първа Лига е в неделя (10.03) от 17:45ч. на стадион „Христо Ботев“. Билети за мача може да закупите онлайн и в официалните магазини на клуба.

„Канарчетата“ се събраха за първо занимание във вторник. В него заниманията започнаха във фитнес залата на клубната база, а по-късно тимът ни се премести на един от терените.

В дните до двубоя със „зелените“, момчетата на Душан Керкез ще тренират по веднъж. В сряда „жълто-черните“ ще проведат двустранна игра срещу дублиращия отбор – спарингът ще се проведе на Футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“ във формат 2 х 25 минути. Проверката ще бъде затворена за медии и фенове.