ПФК Ботев Пловдив публикува официална декларация, чрез която кани на дебат основните кандидати за президент на БФС на среща на стадион “Христо Ботев”.

Ето пълното съобщение от “канарчетата” без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

ПФК “Ботев“ отправи официална покана за дебат с основните претенденти за ново ръководство на Българския футболен съюз – Георги Градев, Георги Иванов, Михаил Касабов и Димитър Бербатов. Срещите ще се проведат в удобно за кандидатите време, между 9-и и 12-и март, в скайбоксовете на стадион “Христо Ботев “.

Модератор на събитието ще бъде гласът на “жълто-черните“ Валери Станков, като дебатът ще се излъчи през медийните канали на клуба.

Нашата цел е при пълна прозрачност и взаимно уважение да дадем възможност на всички ботевисти да се запознаят с основните тези на кандидатите, както и да получат отговори на въпроси, които касаят пряко развитието на българския футбол и в частност нашия клуб.

ПФК “Ботев“ ще вземе решение кого от кандидатите ще подкрепи на предстоящия конгрес след провеждането на публичната дискусия и на базата на получените отговори .

С уважение:

Ръководството на ПФК “Ботев“