Защо купих Локомотив (Пловдив) ли? Не бях ходил на мач от много години. Дойде при мен Христо Бонев и един съдия. Помолиха ме да дам едни пари. Не бяха много парите. Да помагам искаха. Парите свършиха много бързо, разкри президентът на Локо Пд Христо Крушарски на брифинг в София.

На втория месец нямаше и помен от тия пари. Попитах къде са ми отишли парите, интересувам се все пак как си харча парите. Не можах да получа отговор. Казах, че ако искат да помагат, трябва да знам за какво се харчи. Така лека-полека взех властта. И така станах част от тази схема футбола. От лятото на скамейката на Локомотив ще има само юноши на Локомотив, ще видите“, обясни бизнесменът от Говедарци.

Казах на Стилиян да си свали ризницата и да почне да работи. Знам, че като дойде до мен ще стигне до Томаш. С Томаш разговорът за договорът е от може би месец. Говорили с Павел Колев, но до мен нищо не стига. Питам го Павел защо, а той нещо обяснява, разводнява нещата. На стадиона Томаш вика, че си казал условията. В момента му се готви договорът – две години с ясни правила на играта. Искам да има футбол – не само защита и ритане на топката. Това е моето условие, нито се бъркам в състави, нито нищо. Ако си изпълнява договорът, ще си води отбора напред. Стадионът е тема на общината. Поставиха правила, че да не мога да участвам и отпаднах. В момента се завършва третата трибуна, за четвъртата започва конкурсът. Кога ще свърши този конкурс, Господ знае. Много народ се облизва да открадне нещо“, сподели още бизнесменът.

Господ знае. Локомотив ми влезе във вътрешните органи и трудно ще излезе. Върнах се, защото ме човъркаше вътре. Ако не ме човъркаше, щеще да е потоп след мен и толкова. Ако има хора, които искат да помагат, да заповядат, завърши Крушарски.