От страницата "Оставка на БФС начело с Боби Михайлов" призоваха феновете на българския футбол, желаещи промяна в начина на управление, да бъдат пред столичния хотел, в който на 15 март ще се проведе Конгреса за избор на нов президент на Българския футболен съюз.

Целта е да няма машинации на вота и подмяна на гласовете.

Ето какво написаха от страницата:

"11 дни до Конгреса. Сигналите, че се готви подмяна на вота и жалби в съда след това, означават едно - НУЖНО Е ДА БЪДЕМ ТАМ, за да си знаят, че няма мърдане!

15 март, 2024 г., 10.30 часа, пред хотел "Маринела" в София! Търсят се "квестори", които да следят за правилното протичане на Конгреса!

Оставка се подаде, НО конците в БФС все още дърпа Борислав Михайлов, ясно е на всеки. Това означава едно - тези не искат да си тръгват и ще направят всякакви машинации и измами, за да се задържат на власт, затова народът трябва отново да се намеси ‼️

Нагло, безпардонно, готвят се измами, който и да спечели ще има обжалвания пред Търговския регистър и така наглецът Боби ще продължи да управлява! Всички помним Конгреса от преди 5 години, отново в този хотел, отново на тъмно без журналисти, което ще бъде сценарият и през март месец.

Затова, на 15 март, ще се съберем няколко хиляди "квестора", за да не допуснем от този Конгрес като президент да си тръгне Борислав Михайлов или спусната отгоре фигура, която да работи по модела "Борислав Михайлов"

Заедно сме силни".