Наставникът на Янтра Велислав Вуцов не пропусна да се оплаче от съдийството и след победата на неговия отбор с 2:1 над лидера Септември в София в дербито от 23-ия кръг на Втора лига..

“Мерси, господин Таратайкин! Миналия път ми каза, че съм говорил 15 минути без да спирам, сега ми задай ясни и точни въпроси, за да ти отговарям ясно и точно.

Спечелихме, защото сме по-добър отбор. Как с кво? Още в понеделник им казах на момчетата, че идваме да бием. Казах им, че ако мачът завърши наравно, нашият отбор трябва да съжалява. Да имат самочувствие. Нямаме го още самочувствието, признавам. Ще работим, но те израстват с всеки изминал ден. Не мога да не им се радвам, не мога да не ги поздравя за това, че се трудят страхотно, вървят страхотно. Днес виждате, че който и да сложим, опит има за разстрел на нашия отбор, виждаш го. Миналия мач имахме двама наказани, днес четири картона и четирите човека са наказани за другия мач. Чудовощно съдийство. Не искам да коментирам съдийството, вече ми е неудобно. Червен картон на Асен Георгиев в 40-ата минута и мачът свършва.

Той не го дава. За сметка на това първия картон на Казаков е пълна измислица. Фал за нас, той рита топката, оня го рита отдолу в крака, а той дава фал за тех и картон. Безумие. Не искам да говоря. Повече за съдийство няма да говоря. Питай ме за футбол.

Казах на момчетата, че трябва да са със самочувствие, с увереност. Нямат я. Ще работим. Казал съм им и се кълна в думите си - ако успеем да се преборим за нещо повече, с тези момчета ще играя. Няма да правя тъпотиите, които правят някои. Ако не ме изгонят, разбира се, и ме оставят да работя. Искам с тези момчета да се покаже, че имат качества и възможности за нещо много повече. И с всеки изминал ден се доказва, че тия, нашите играчи взимат най-малките заплати в групата. Ако има инвестиция, ще е в заплатите на нашите играчи. Това е. Аз съм доволен от тях. Имаме много да растем и да напредваме, но нищо не може да стане изведнъж. Но скокът, който направихме, е много сериозен за толкова бързо време. Факт е колко хора идват да ни подкрепят. Днес имаше бутонче с четирите наказани човека за следващия мач. Да са живи и здрави, и те ще отнесат сопата, бъди сигурен", коментира Вуцов по повод следващия двубой на тима от Габрово, който е срещу Добруджа.

"Янтра е добър отбор, бе, човек. Говоря го цяла година, а вие не ми вярвате. Бях болен много време, по болници, нямаше ме в тренировъчния процес и имаше едно зацикляне. Днес не знаех, че ни е 11-ти мач без загуба. Имаше един мач, който не го загубихме. Би ни съдията срещу ЦСКА 48, някога. Забравих го кога беше и оттогава не можем да паднем. Знаем как да съсздаваме положения, как да се отбраняваме. Имаше няколко критични ситуации, които са плод на някакви мелета. Все пак Септември е първи в класирането и е нормално когато са първи и най-добрите, да имат някакво самочувствие. Обаче мен ме кефи как нашите играчи идват да бият. Не идваме да се разхождаме, а да бием. Мерси, господин Таратайкин. Успех ти желая”, завърши Вили Вуцов.

Последвайте каналите ни в: