Фен на Ботев Пловдив направи нещо достойно за поздравления и подражание днес сутринта. След вчерашния мач Крумовград – Локомотив Пловдив емблемата на служебния входа на базата на канарчетата в квартал Коматево осъмна облепена с десетки стикери на градския съперник. Причината за това е, че не малка част от привържениците на Локо Пд минаха точно от там, за да заемат местата си в южната клетка на футболния комплекс “Никола Щерев – Старика”.

“Тази сутрин закарах детето ми на базата, защото той тренира там и имаха мач. Видях ембелемата и просто я почистих. От охраната на компелекса не ми казаха нищо, не знам, дали са ме видяли, какво правя. Просто ме хвана яд, когато я видях и я почистих”, заяви пред PlovdivDerby.com Делно Делчев.

Какво се е случило със светещата емблема се разбра още вчера привeчер, когато се появиха първите снимки във фейсбук страници, свързани с фенове на канарчетата. За ралзика от това само да я снима и да се възмути в социалните мрежи, Делчо запретна ръкави и собственоръчно я почисти.