Днес, от 14:30 часа, ЦСКА - София приема Берое в мач от 23-ия кръг на efbet Лига. Срещата ще се играе на националния стадион “Васил Левски”.

Двата тима не са в никак добра серия в първенството. “Червените” имат само една победа в последните си четири шампионатни двубоя, която е при домакинството на Ботев (Враца). В този отрязък от време футболистите на Ел Маестро загубиха от преките си конкуренти за титлата - Лудогорец и Черно море, което сериозно разклати амбициите им за триумф в първенството.

Все пак през седмицата ЦСКА - София се класира за полуфиналите в турнира за купата на България, елиминирайки Арда, което до някаква степен би трябвало да им върне увереността. В този мач участие не взе Фернандо Каранга, който изтърпя своето наказание и ще е на линия за днешния сблъсък срещу Берое.

Твърде вероятно е “червените” да излязат с почти същата 11-ка, победила Арда, а изключението да е именно Каранга.

Берое пък е в серия от четири срещи без победа и тимът на Хосе Луис Ачиари се смъква все по-надолу в класирането. Той вече е само на шест точки пред 14-ия Пирин, а именно това място праща на бараж за влизане/оставане в efbet Лига.

Вчера “заралии” представиха последното си ново зимно попълнение - Франсиско Сагардия. Уругваецът не е играл от края на миналата година и едва ли ще попадне на терена точно срещу ЦСКА - София. Лошата новина за старозагорци е, че те не могат да разчитат на наказаните Жорди Говеа, Родриго Ачинели и Карлос Пачаме. Треньорът Ачиари също няма да е на пейката, тъй като санкцията му от един мач не се счита за изтърпяна срещу Лудогорец и във втори пореден двубой ще наблюдава своите футболисти от трибуните.

Последвайте каналите ни в: