Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) гостува на Крумовград в мач от 23-тия кръг на Първа лига. Двубоят е насрочен за събота (02.03) от 15:15 часа на спортен комплекс “Никола Щерев – Старика” в кв. Коматево.

„Черно-белите“ проведоха последното си занимание на помощния терен на “Лаута”. Двубоят ще пропусне Ангел Лясков заради наказание. В групата се завръща Владимир Медвед, който лекуваше травма.

Групата за срещата:

Динко Хоркаш, Кристиан Томов, Мартин Паскалев, Оливер Камдем, Милош Петрович, Кристиян Пешов, Тодор Павлов, Ефе Али, Хорхе Сегура, Христо Иванов, Мартин Райнов, Ивайло Иванов, Бабакар Дион, Владимир Медвед, Йоан Баи, Петър Андреев, Димитър Илиев, Евандро, Мичи Нтело

Заради мача между отборите на “Крумовград“  и “Локомотив“ (Пловдив), който ще се играе на футболния комплекс “Никола Щерев-Старика“, на 2 март (събота) се въвеждат временни ограничения на движението в квартал “Коматево“. Това съобщиха от “Организация и контрол на транспорта“.

От 14 до 18 часа за автомобили ще бъдат затворени ул. “Воден“ – от кръстовището с ул. “Захаридово“ до това с ул. “Мечта“, и ул. “Захаридово“ – между кръстовищата с ул. “Воден“ и ул. “Драговец“.

Организацията и контролът на движението, както и охраната на събитието, ще се осъществяват от Областната дирекция на МВР.