Съпругата на аржентинския национал и футболист на Леверкузен Eсекиел Паласиос продаде златния му медал от Мондиала в Катар, както и една от фланелките му. Така Йесика Фриас реши да отмъсти на 25-годишния халф, който спрял да плаща вноските по семейното им жилище.

Йесика Фриас, която се ожени за Есекиел Паласиос през 2021 г., но се разведе с него през 2023 г., след като узна, че той й изневерява.

 

Двамата водят спор по финансови въпроси заради неизплатен дълг за къщата в Тигре, където живее инфлуенсърката. Футболистът отказал да плати въпросната сума, за да покрие разходите за дома, където живее бившата му.

Затова Фриас е решила да си отмъсти на полузащитника, продавайки двата най-паметни предмета за Паласиос от футболната му кариера досега. Халфът записа три мача на Мондиала в Катар (общо 50 минути), като не взе участие на финала с Франция, в който Лионел Меси и компания ликуваха след изпълнение на дузпи.

Наранената дама е заплашила Паласиос, че ще продаде златния му медал и негова фланелка от световното първенство, а няколко часа по-късно показа снимки в социалните мрежи, информирирайки, че вече ги е изтъргувала.