Настоящият треньор на шампиона Нефтохимик 2010 (Бургас) и бивш селекционер на България Мартин Стоев сподели очакванията си за бъдещето на мъжкия ни национален отбор и какви резултати ще има той.

"Първо, за мъжкия национален отбор и за Бленджини, трябва да видим кой ще се отзове и дали всички поканени ще имат желание да участват. Положителното тази година, със сигурност, е, че няма изпадащи от Лигата на нациите, защото ние през последните години се борим за оцеляване. Тази година ще сме спокойни поне за това и ще може може би да се пробват и по-млади момчета, като ще знаем, че ще останем на 100% в Лигата, защото догодина стават 18 отбора", коментира Стоев в интервю за Max Sport.

"Не знам дали ще имаме по-добри резултати през следващите години в сравнение с последните. Не искам да давам прогнози. До колкото четох президента на федерацията Любо Ганев очаква европейска титла през 2026-а година, ако има Европейско първенство в България. Значи да се надяваме да станем европейски шампиони", каза още бившият селекционер на България.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto