Наставникът на Пирин (Благоевград) Олександър Бабич даде мнението си след загубата на своя тим от Хебър. “Орлетата” загубиха с 1:2 и отпаднаха от турнира за Купата на България.

“Поздравявам Хебър за достигането до тази фаза на турнира. Допуснахме колективна грешка, просто трябваше да сме по-концентрирани.

През първото полувреме имахме няколко отлични възможности. Имахме нужда от гол за повече увереност на отбора. Днес бе един много емоционален и тежък мач. Беше емоционален и имаше много жълти картони. Но въпреки крайният развой, ние може да си изведем позитиви, за да вървим напред.

Мисля, че следващият мач срещу Хебър ще бъде напълно различен и в психологическо естество ще е различен. Въпреки че Хебър продължава, ние показахме добро ниво на терена.

Ние играехме за нашите фенове. Нашите фенове ни помагат, когато имаме нужда, независимо дали гостуваме, или сме домакини. Без значение дали печелим, или губим ние даваме максимум на терена. Важно е всички да останем едно цяло и да бъдем единни.

Днес Арда ще имат мач с ЦСКА за купата. След двубоя ще имаме повече информация за тях. Най-важното към момента е да се възстановим от днешния тежък мач”, заяви Бабич.

Последвайте каналите ни в: