Старши треньорът на Ботев (Враца) Христо Янев остана крайно разочарован от загубата на своя тим от Пирин (Благоевград). Врачани играха цяло второ полувреме с човек повече, но в крайна сметка загубиха с 1:2.

“Днес бяхме много слаби. С ЦСКА не бяхме нещо по-особено второто полувреме. Днес нищо не се получи, но вината е моя. Подходихме със страх, без самочувствие, без агресия. Първото полувреме беше разхождане по терена, когато се опитахме да променим нещо през второто полувреме, не се получи нищо от това, което имахме като план.

За характер не мога да говоря. Всеки сам носи нещо, което го определя като характер. Нямаше обаче никаква страст. Сега сме в ситуация, в която трябва да се борим за живота си, това не е поведение на отбор, който иска да се спаси. Това е поведение на отбор, който не е заинтересован към това, което се случва.

Има тънка линия, която трябва да прескочим. Понякога са нужни големи усилия, понякога е нужно нещо малко. В момента нещата при нас не се получават, нямаме резултати. Днес поведението ни беше срамно, като поставям себе си на първо място”, заяви Янев.

Последвайте каналите ни в: