Уулвърхамптън ще трябва да се раздели с основни играчи през лятото, за да може да привлича играчи и да бъде в рамките на Финансовия феърплей на Висшата лига. Според английски медии “вълците” може да продадат Педро Нето. Португалското крило прави отличен сезон и има 2 гола и 8 асистенции в 15 мача. За него това е пети сезон на “Молиню”.

Клубът има желание да привлече, нападател, централен защитник и друго крило. За да може да направи това, той трябва да жертва някои от основните си играчи, тъй като в противен случай ще наруши правилото за устойчиво развитие на Премиър Лийг.

NEW 🚨 Pedro Neto 'is set to LEAVE Wolves this summer to help the club meet FFP rules - being chase by two London rivals'#wwfc | More on @MailSport 🟢 pic.twitter.com/BkHnTpFNYY

— Mail Sport (@MailSport) February 14, 2024

Евертън и Нотингам бяха обвинени в нарушаване на правилото и са в очакване на решение. След тези случаи английските клубове действат изключително предпазливо и това бе причината януарският трансферен прозорец да бъде доста скромен по отношение на разходите.

Последвайте каналите ни в: