Левски представи поредния си партньор в кампанията "Членски карти 2024". Това е хотелска верига, която ще предоставя отстъпка на привържениците на "сините", които имат абонаментни карти.

Ето какво написаха от клуба:

"Левскари, 

Имаме удоволствието да Ви представим поредния партньор в кампанията „Членски карти 2024“ – „Хотел Премиер Летище София“. Те ще предоставят на закупилите или подновили членските си карти отстъпка от действащия ценоразпис, посочен на страницата си, в размер на 5-7%. Привържениците, които имат членски карти, ще могат да ползват отстъпка и в още 4 луксозни хотела от веригата. Това са:

Хотел „Експо“ 4*, София

Хотел „Алба“ 4*, Слънчев бряг

Хотел „Блу Бей“ 5*, Созопол Boutique The Stay 3*, Пловдив

Boutique The Stay 3*, Пловдив

За да се възползвате от отстъпката в цените на рецепция или при резервация през уебсайта на хотела трябва използвате следния промо код: LEVSKI. Резервации за Хотел „Премиер Летище“ се приемат на имейл reservations@hotelpremiersofia.com, a за останалите обекти промо кодът трябва да се въведе в създаденото за целта поле. Всеки привърженик трябва да покаже членската си карта на рецепция при настаняване, за да може да се възползва от намалението.

Радостни сме да приветстваме една от най-големите хотелски вериги като наш партньор, а нашите привърженици да се възползват от промоционални цени и комфорт, когато пътуват както за мачове на любимия отбор, така и по лични дела".