Шампионът и лидер в Лига 1 Пари Сен Жермен с тежко гостуване на Ланс в двубой от 18-ия кръг на френското първенство. Макар и фаворити за победата, момчетата на Луис Енрике са наясно, че се изправят срещу корав съперник, при това - на негов терен. А това може и да доведе до изненада. Своите футболни прогнози феновете отново ще могат да направят в платформата на WINBET, където ги очакват куп предимства - атрактивни бонуси и промоции, завишени коефициенти, супер завишени коефициенти и разнообразие от пазари. 

Ланс е отбор, който има само една загуба в последните си пет срещи в Лига 1, като тимът заема седма позиция във временното класиране на първенството. През миналия сезон съставът успя да се класира за Шампионската лига, което е достатъчно добър атестат за качествата му.

Поради това Пари Сен Жермен със сигурност се готвят за труден мач, при това - далеч от дома. Шампионите имат 5 точки аванс пред втория в класирането Ница, като до този момент отборът на Луис Енрике е загубил само веднъж - именно срещу Ница през септември.

Голямата звезда на парижани Килиан Мбапе демонстрира отлична форма от началото на сезона. Макар и в последната година на своя договор, Мбапе не спира да бележи. Той вече има 18 гола в Лига 1 през сезона, което го прави убедителен лидер пред останалите в голмайсторската листа. Вторият най-резултатен футболист на ПСЖ в лигата е далеч зад него в това отношение - Витиня с 5 попадения.

Наставникът Луис Енрике взе някои интересни решения при победата с 3:1 над Метц в предишния кръг. Футболисти като Люка Ернандес и Марко Асенсио останаха на пейката, докато Карлос Солер и Гонсало Рамош също не започнаха от първата минута. Остава да се види дали и този път испанският наставник няма да завърти състава си, имайки предвид, че той разполага с достатъчно голяма резервна скамейка.

Не е тайна, че пазарът “Над 2.5 гола” е един от най-харесваните от футболните фенове не само у нас, но и по света. Той представлява тип залог, при който потребителят търси отбелязването на поне три гола в дадената среща. Често обаче отбелязаните голове са само два, което прави направения залог неуспешен.

Този проблем се решава от промоцията “Ранно изплащане за брой голове”, представена за първи път в България от WINBET. Тук, ако до 33-ата минута на мача са реализирани две попадения, залогът на играча се затваря и се счита за печеливш.

Персонален Power Boost на WINBET помага на спортните фенове в търсенето на по-високи коефициенти. Благодарение на тази промоция, при избрани от оператора срещи може да се използва увеличение на коефициента с между 5 и 10%. Увеличението зависи от ставката на пазара, който потребителят е избрал за дадената среща.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.