!

Английският национал Кайл Уокър е бил изгонен от съпругата си Ани Килнър и се е изнесъл от семейното имение в Чешир за 2,4 милиона паунда.

„Пиша това съобщение заради нарастващия медиен интерес към семейните ми отношения с Кайл. За съжаление, след дългогодишен брак и три чудесни деца, реших да се разделя с Кайл Уокър. Не желаем да коментираме повече темата“, обяви Ани Килнър в „Инстаграм“.

Причината за раздялата са редица секс скандали с участието на 33-годишния футболист на Манчестър Сити, който през ноември за първи път носи капитанската лента на английския национален отбор. Ани и Кайл бяха заедно от ученическите си години и имат трима синове.

Това е вторият случай, в който тя бие шута на футболиста. Първият беше през 2019 г., когато излязоха наяве неговите изневери с Лора Браун – звезда от риалитито „Ex On The Beach”.

В първия период на раздялата със своята съпруга Кайл Уокър завърза връзка с Лорин Гудман, която през 2020 г. му роди син – Кайро. След това това футболистът се събра с Ани и двамата официално се ожениха през ноември 2021 г.

През март 2023 г. Лорин Гудман роди момиче, но не обяви името на детето и това на бащата. Само сподели, че е футболист. След това обаче феновете заподозряха, че отново става дума за Кайл Уокър. Повод за това дадоха нейните действия. Тя харесваше всеки коментар в „Инстаграм“, където я питат дали английският национал е бащата на момичето. Дори и в краткото си представяне в социалната мрежа тя пише „Майка на Кайро Уокър и на КУ“.