Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау говори преди утрешния решителен мач на тима срещу Милан от група "F" в Шампионската лига. Само победа за "свраките" и неуспех на ПСЖ в Дортмунд би ги класирал за осминафиналите.

"Мисля, че сме много позитивно настроени за мача. Той има всички характеристики на специален мач. Единственото, което можем да направим, е да се опитаме да се представим по най-добрия начин, ще опитаме всичко", започна Хау.

Мениджърът на Нюкасъл обърна внимание и на значението на подкрепата на феновете: "Ами те със сигурност ще ни подкрепят много силно. Ще имаме нужда от всеки глас, всеки може да направи разликата за нас. Това беше подходящото за домашната ни форма, феновете ни тласкаха напред и ни даваха възможност да продължаваме, така че утре ще имаме нужда от това. Да бъдем под светлините на прожекторите тук е много специално, като има за какво да играем и какво да спечелим. Мисля, че очакваме с нетърпение да се опитаме да се докажем в представянето си".

Eddie Howe on #UCL progression:

"We are desperate to stay in this competition first and foremost. Our intention is to do everything we can to try and win the match. We worked so hard to get to this position in the first place, we gave everything last year to try and achieve this… pic.twitter.com/H975TCuyKq

— Newcastle United FC (@NUFC) December 12, 2023

Хау продължи: "Не бих искал да сменям вратаря, това не е позиция, която искам да сменям. Всеки отбор има полза от стабилен вратар и стабилна четворка защитници. Ще преценяваме с включването на Шон Лонгстаф и Калъм Уилсън. 

Работихме толкова усилено, за да сме тук. Нашето намерение, на мен, на играчите, на треньорския щаб, е да спечелим мача".