Старши треньорът на Етър Светослав Петров сподели мнението си след нулевото равенство с Берое в Стара Загора. "Болярите" спечелиха първа точка от пет кръга насам, въпреки че близо 30 минути бяха с 10 души на терена, след като Кольо Станев получи директен червен картон в 76-ата минута.

"Не мога да кажа, че съм много доволен. Да, доволен съм, защото съумяхме да вземем една точка, имайки предвид последните мачове - едно е много по-добре от нула. Не съм доволен от това, че имахме възможности да държим топката. Имахме конкретен план за мача, който се получи в две-три ситуации преди да бъде изгонен Кольо Станев и в две-три ситуации през първото полувреме. Това ни беше идеята за мача - да използваме бързите флангови състезатели и да създадем положения. Имахме чисти положения, от които можеше да отбележим. Берое също имаше ситуации. Не ми харесва, че нямаме спокойствие и самочувствие да играем с топката. Може би липсата на точки ни притеснява. Ще работим и живот и здраве се надявам да е в по-добър план всичко.

 На полувремето коментирахме с футболистите да се опитаме малко повече да имаме спокойствието и да правим нещата, които искаме, за да се поздравим с пълен актив от точки. Трябва да изгледам ситуацията отново, но щом е червен картон - на ВАР е Кабаков - със сигурност го има червения картон. Това ни е седмият червен картон, не знам какво да кажа. Хубавото е, че този път не получихме гол в края на мача. Не мога да не съм доволен - все пак спечелихме точка.

 Има някои неща, които трябва да ги изговорим вътре в клуба и тогава ще стане ясно какво да очакваме", каза Петров.