Есенният полусезон в българския футбол завърши по възможно най-драматичния начин. ЦСКА - София се прости с митичния стадион “Българска армия” след загуба с 0:1 от основния си антагонист през последното десетилетие - Лудогорец.

Победният гол за разградчани отбеляза едно от знаковите имена от близкото минало в “Борисовата градина” - Спас Делев, който през 2011 г. вдигна Купата на България именно с червената фланелка.

Неговата радост разгневи препълнените трибуни на спортното съоръжение, което съвсем скоро ще отиде в небитието, като празненствата на хегемона в българския футбол продължиха и в съблекалните на “Армията”.

На любителско видео, качено в официалната страница на 12-кратните шампиони, бе показано как целият щаб на лудогорци заедно с футболистите изпадат в дива еуфория след успеха.

А и няма как да е иначе. Победата може да се окаже ключова в края на сезона в битката за титлата. Успехът изравни столичани и шампиони в класирането, като ако “орлите” спечелят отложения си мач срещу ЦСКА 1948 ще се изравнят на върха срещу сензацията на сезона Черно море.

Последвайте канала ни в