Старши треньорът на Монтана Николай Митов ще разчита на група от 18 футболисти за предстоящото гостуване на Черноморец (Балчик). Мачът е в неделя (10 декември) от 14:00 часа. Отборът ще нощува в Добрич, и оттам утре тръгва за Северното ни черноморие.

Контузията, която централният защитник Костадин Илиев получи при домакинската победа с 2:1 над Марек, отшумя, не му създава проблеми и той ще започне в титулярния състав. Извън групата остана фланговият нападател Ливан Обисса, а в нея се завърна отново юношата на клуба Петър Атанасов.

"Чака ни труден мач. В хода на първенството Черноморец се подсили с няколко добри футболисти, от няколко дни са и с нов треньор, така че ще ни бъде тежко. Трябва да сме концентрирани максимално и да търсим трите точки както във всеки мач", заяви старши треньорът на Монтана Николай Митов.

Групата на Монтана за мача с Черноморец (Балчик):

Вратари: Васил Симеонов, Алексей Андреев; 
Защитници: Димитър Буров, Богдан Костов, Никола Борисов, Костадин Илиев, Денис Динев; 
Полузащитници и нападатели: Стефан Каменов, Антон Тунгаров, Симеон Чатов, Александър Тодоров, Емил Янчев, Франк Ландри, Петър Атанасов, Владислав Цеков, Кевин Беманга, Ришард-Стивън Сила, Ивайло Тодоров. 

Старши треньор: Николай Митов.