Треньорът на Локомотив София – Данило Дончич – ще поиска отборът да бъде подсилен и то най-вече в нападение.

В момента железничарите разполагат с трима играчи, които могат да действат на върха на атаката в лицето на Димитър Митков, Калоян Кръстев, както и Карлос Франса.

Бразилецът в момента повече е позициониран зад изнесения напред футболист. Митков вкара едно попадение в първенството от началото на сезона, докато Франса е с две, а Кръстев все още чака първия си гол.

“В нападение нямаме достатъчно креативни футболисти и това се показа срещу Спартак Варна. Не успяхме да преодолеем добрата защита на съперника. Калоян Кръстев не е в най-доброто си състояние и на такъв терен в такъв мач не исках да го пускам, защото трудно ще влезе в ритъма на играта. Момчетата, които играха второто полувреме, се представиха добре”, заяви Дончич след поражението от Спартак Варна за купата.

След мача със соколите с проблеми е Бруно Франко, който бе сменен принудително от Галин Минков и в следващите дни ще стане ясно дали ще може да играе в предстоящия мач с Левски. Железничарите приемат сините в понеделник, 27 ноември, от 17:30 часа./ “Тема спорт”