Лудогорец следи изявите на бразилския централен защитник Самир Каетано Де Соуза от мексиканския Тигрес УНАЛ, съобщава "Бола ВИП Бразил". 

Изданието пише, че от 28-годишния бранител се интересуват още от френския Лил и от бразилския Фламенго, за който той игра в периода 2012-2016 година. 

Представители на разградчани и на клуба от френската лига 1 са наблюдавали играча наскоро, но до конкретни разговори не се е стигнало. Причината е високата цена на играча, който има освобождаваща клауза от 6 милиона долара в контракта си до лятото на 2026 година, а ръководството на Тигрес не иска да отстъпва от сумата. 

Освен това, Самир получава месечна заплата от около 160 хиляди долара. Бранителят, който има повиквателни за националния отбор на Бразилия, но така и не е играл за "Селесао", премина в мексиканския клуб срещу 6,5 милиона евро през лятото на 2022 година от английския Уотфорд. Преди това в Европа той е играл още за италианските Удинезе и Верона. Самир, който е юноша на Флуминензе, но също така е играл и в школата на Аудакс Рио де Жанейро.