Наставникът на Хебър Любослав Пенев остана доволен от футболистите си, които завършиха 0:0 като домакини срещу Крумовград. Ел Голеадор обаче се закани да прати журналистите по-далеч от пейката, защото го подслушвали.

“Няма да влизам в подробности, защото си има причина за тези резултати. Добър мач за нашия отбор, излизаме всеки мач за победа. Ако не се получи, не трябва да губим мача. Миналия мач една точка, днес още една. Накрая сумираме. Това е важно за нас.

Може би трябва да вземем мерки да седите по-далеч от пейката, защото подслушвате”, започна Пенев коментара си за двубоя.

“Противникът също разполагаше с добър арсенал, но ние бяхме много близко до победа. Още една стъпка напред. Винаги отиваме напред. Може някой път да не се вижда, но съм ежедневно с момчетата. Пак напред и напред. Винаги може по-добре. Това е процес, който не спира. Имаме 70 дни до края на мачовете. Това е много време за работа и много мачове. Висока концентрация и вървим по начертаната програма. Играем добре, инициативата е при нас. Но винаги може по-добре и ще изисквам още повече”, каза Любо Пенев.

Старши треньорът на Крумовград Неманя Миланович говори след равенството 0:0 с Хебър в двубой от 12-ия кръг на efbet Лига.

“Важното е, че взехме позитивен резултат, защото загубихме последните два двубоя. Беше много важно да вземем точки. Направихме отличен двубой, бяхме дисциплинирани. Заслужавахме обаче да спечелим мача.

За нас е важно да можем да играем и директно, и позиционно. Това обаче зависи от нашия противник. През втората част играхме доста добър футбол и имахме положения, за да отбележим гол.

Трябва да вкараме гол, трябва да се подобрим в реализиране на головете”, заяви треньорът на Крумовград.