Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) допусна поражение от Несебър в отложен мач от шестия кръг на Югоизточната Трета лига. „Черно-белите“ загубиха с 3:5 в Садово.

Пловдивчани започнаха по-силно първата част и в 7-ата минута поведоха. Мартин Хайдаров с изстрел от дистанция направи резултата 1:0. В следващите минути Локомотив имаше още няколко чисти положения, но домакините не съумяха да ги материализират. Вместо това Несебър изравни резултата в 19-ата минута. Играч на гостите се възползва от неразбирателство в защитата на „черно-белите“ и вкара за 1:1. В 28-ата минута гостите вкараха второ попадение. Състезател на Несебър стреля директно от фаул, топката се отби в стената, а при втория изстрел кълбото влетя в мрежата за 1:2. В 35-ата минута Локомотив можеше да изравни. Два поредни шута на Божидар Костадинов и Тони Лесов срещнаха съответно напречната и страничната греда. В 38-ата минута „делфините“ реализираха трети гол. Центриране от корнер бе засечено с глава от футболист на гостите за 1:3.

В самото начало на втората част падна и четвърто попадение за Несебър. Играч на „сините“ бе оставен непокрит на втора греда и засече за 1:4. В 56-ата минута Локомотив намали за 2:4. Божидар Костадинов стреля, стражът на гостите пробва да избие, но топката се оплете в мрежата. Гостите реагираха мигновено и още в следващата си атака реализираха за 2:5. Крайното 3:5 бе оформено от Тони Лесов, който се разписа с глава в 66-ата минута.

В неделя (24.09) Локомотив II приема Родопа (Смолян). Срещата е от 17:00 часа в Садово.

окомотив Пд II
81  Кристиан Христов Томов – КАПИТАН – ВРАТАР
16  Борислав Радков Дончев
4  Видол Димитров Сейменски
66  Мерт Дурсун Салим
27  Тодор Ивайлов Нейчев
6  Сами Мустафов Мехмедов
88  Мартин Христов Хайдаров
28  Васил Атанасов Църцев
80  Иван Ангелов Узунов
13  Тони Иванов Лесов
77  Божидар Кирилов Костадинов
 Резерви
22  Даниел Армен Амбарцумян – ВРАТАР
17  Станимир Викторов Празов
10  Александър Митков Колев
89  Кристиан Атанасов Орманов
8  Иван Илиянов Арамазов
21  Пламен Маринов Петров
12  Виан Тодоров Станков
7  Иван Димитров Кръстев
20  Георги Иванов Михайлов

Главен Треньор: Христо Видолов Телкийски